Kræft er en frygtelig sygdom uanset hvem den rammer, men når det er børn og unge, der skal igennem et voldsomt sygdoms- og behandlingsforløb, er det næsten ikke til at bære.

White And Mores målgruppe er unge teenagere, der står foran en stor og glædefyldt dag i deres liv - Konfirmationen. Alle børn og unge burde vokse op i en ubekymret verden uden sygdom og død, men det er desværre ikke virkeligheden for alle. Så hvis man kan gøre bare en lille bitte forskel, er det en stor indsats værd. Derfor var det ikke svært at takke ja til deltagelse i projektet omkring Good Luck Troll Charity Tour 2019 og vi håber, at auktionen kan gøre en stor forskel i Kræftens Bekæmpelses indsats for børn og unge med kræft.

White And More designer konfirmationstøj med tanke for, at de unge piger både kan føle sig godt tilpas, være tro mod deres egen stil og være den bedste udgave af sig selv på den store dag. Vi designer ud fra devisen Be Your Own Kind Of Beautiful og det i den ånd, vi også har dekoreret lykketrolden, som har fået et Girly udtryk med et tydeligt budskab om, at ’Du er god nok, som du er, lige meget hvad’. White And Mores bidrag til kampagnen er en glad og optimistisk trold med lyst til livet.

Kærligst Team White & More

Til oversigt