Det var vigtigt for mig at bidrage til Good Luck Troll Charity Tour.

Jeg husker at Gjøl-trolden har været en fast del af min barndom, og hvert år til jul står der stadig et par store jule Gjøl-troldenisser hos min mormor. Så trolden har været med mig, som en del af min opvækst helt fra jeg var lille.

Jeg mistede min elskede farmor til kræft kort tid før jeg blev spurgt om jeg ville være med, så det var helt naturligt en mærkesag for mig. Hvis min trold kan hjælpe og gøre en lille forskel mod denne frygtelige sygdom så er jeg meget glad. Derfor håber jeg den kan samle mange penge ind og hjælpe.

Min trold er blevet til i samarbejde med mine to søstre og da den blev malet mindes vi alle min farmor. Det blev et hyggeligt minde, så trolden har allerede hjulpet mig.

Blanche shoppetrold
Jeg har designet trolden i sølv glimmer fordi vi skal huske alle de smukke øjeblikke som med tiden bliver til minder og er som glimmer i livet. Når livet er, eller bliver svært må vi huske at der altid er noget det der kan glimte og lyse op. Derfor er trolden smuk og festlig i sølv glimmer som et minde om at der altid er noget der glimter og lyser op hvis man kigger på det fra en anden vinkel.

Blanche shoppetrolden bærer et Blanche shoppenet, så den kan gå på shopping og købe bæredygtigt design.

Til oversigt